Как да стана stand-up комедиант?

open mic Sofia Bulgaria

Единственият начин да станеш stand-up комедиант, е чрез Open Mic шоуто на Комеди Клуб София. Няма заобиколен път. Ако имаш талант и дисциплина, за да се превърнеш в професионален стендъп комедиант и да станеш част от Комеди Клуб София, тук можеш да намериш няколко стъпки, през които са минали абсолютно всички резиденти на Комеди Клуба:

  1. Пиши ни в инстаграм, звънни ни на телефон 0879 234 077 или пиши на e-mail comedybulgaria @ gmail.com за да се запишеш на следващия Open Mic в Комеди Клуб София
  2. Напиши 5 до 7 минути шеги, които да са лични истории, а не вицове/мемета/или преведени шеги на чужди комедианти
  3. Събери смелост и приятели, които да те подкрепят и ела на Open Mic шоуто в Комеди Клуба.
  4. Ако се представиш добре, има шанс създателят на Комеди Клуб София, Иван Кирков да говори с теб и да поговори с теб за пътя от Open Mic до истинската сцена на Комеди Клуба.
  5. Пътят към професионален стендъп комедиант тепърва започва. Следва много преработване на материала и създаване на още по-добри и личностни шеги. Да се превърнеш в комедиант на Комеди Клуб София е изключително трудно.
  6. Когато докажеш таланта и личностните си качества, Кирков ще те покани да се присъединиш към професионалните стендъп комедианти в Комеди Клуба и да влезеш в бекстейджа на клуба.

Нямаме търпение да те видим на сцената на Open Mic в Комеди Клуб София. Стискаме палци ти да си новата звезда на Комеди Клуба.

Още за отворения микрофон в Комеди Клуб София

Как се става комедиант

Подкаст на Комеди Клуба

stand-up comedy България

кристиян терзиев терцата комеди клуб софия
Кристиян Терзиев на Open Mic вечер в комеди Клуб София, 2018г.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*