Николаос Цитиридис на Open Mic в Комеди Клуба

Николаос Цитиридис stand-up comedy Open Mic за първи път

Николаос Цитиридис е един от най-известните хора в медийното пространство в България. Ето как той стартира кариерата си в стендъп комедията от Open Mic в Комеди Клуб София.

През 2016та, продуцентът Иван Кирков стартира ускорена програма за развитие на млади таланти в стендъп комедията. Първоначално привлечен от наградата от 100 лева, Николаос се записва за участие и успява да впечатли Кирков. Пробва се втори и трети път на сцената на Комеди Клуба и Кирков го включва в ускорената програма, където тепърва започва появата на Цитиридис на истински шоута в Комеди Клуба.

Този първи етап от кариерата на Николаос продължава малко по-малко от година, когато Иван Кирков го кани да се превърне в млад комедиант на Комеди Клуб София. Пътят тепърва става още по-тежък. През 2017 и 2018та, Цитиридис участва в над 300 шоута на Комеди Клуба и в средата на 2018та, Иван Кирков го превръща в професионален комедиант на Комеди Клуб София.

Николаос Цитиридис stand-up comedy награди
Николаос Цитиридис – Комедиант на Годината на Годишните награди за stand-up comedy

Само година и половина по-късно, Цитиридис получава покана да стане РЕЗИДЕНТ на Комеди Клуб София (най-високата титла за стендъп комедиант в България). В края на 2019та, той печели и наградата Комедиант на Годината, а в началото на 2020, най-голямата телевизия в страната, BTV, започва преговори за създаването на Шоуто на Николаос Цитиридис.

Николаос Цитиридис stand-up comedy Open Mic за първи път
Николаос Цитиридис печели 100 лева при първото си участие на Open Mic stand-up comedy в Комеди Клуб София. (Иван Кирков му дава наградата от 100 лева)

Още за Open Mic

Подкаст на Комеди Клуб София класация

Как се става комедиант

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*