Open Mic в България

Open Mic България София Комеди Клуб

Open Mic е шоу в което всеки любител на стендъп комедията може да се пробва на сцената на Комеди Клуб София. За целта трябва да напишете собствени шеги, които да са оригинални, а НЕ вицове, взаимстван материал или мемета. След това ни пишете за записване в инстаграм, фейсбук, e-mail или се обадете на 0897 234 077 от цяла България. Поканете приятели за кураж и подкрепа и ще имате 5 до 7 минути на сцената на Комеди Клуб София за да покажете на какво сте способни. Open Mic в България.

Stand up comedy awards България София
Резидентите на Комеди Клуб София на сцената на Зала 1 НДК

Open Mic е шоу, посветено изцяло на аматьори и любители на стендъп комедията.

Комедиантът Иван Кирков основава Комеди Клуб София през 2015 година. От тогава той непрестанно търси таланти в областта на стендъп комедията. Звезди като Николаос Цитиридис, Ники Банков, Петя Кюпова, Сашо Деянски, Филип, Христо Радоев и други, са стартирали кариерите си именно на Open Mic в Комеди Клуб София.

Записване

Записването е най-лесната крачка от това да участваш в Open Mic шоуто на Комеди Клуба. Единственото, което трябва да направиш е да ни пишеш в instagram, facebook, e-mail или да се обадиш на 0897 234 077.

Кога има Open Mic шоу?

В Комеди Клуб София има Open Mic шоу веднъж месечно към този момент. В това време имаш време да подобриш материала си и да измислиш нови допълнения към шегите си. Можеш да видиш програмата на Open Mic шоутата тук.

Open Mic в Комеди Клуб София

Как да участвам, ако не живея в София?

Ако не живееш в София, ще трябва да пътуваш до столицата. Ако се докажеш и спечелиш вниманието на мениджъра на клуба, Комеди Клуб София и Иван Кирков ще поемат разноските ти по следващи пътувания до София във връзка с Open Mic шоуто.

Как мога да стана професионален комедиант?

За да се превърнеш в професионален стендъп комедиант, трябва да се докажеш първо на Open Mic шоуто на Комеди Клуб София. Това не значи задължително да спечелиш, а по-скоро да бъдеш забелязан от мениджъра – Иван Кирков. Ако той те хареса, от персонала ще ти кажат, че Кирков иска да говори с теб след края на шоуто. Можеш да го попиташ за съвет и той ще ти каже върху какво да поработиш за следващото шоу.

След като последователно се докажеш като талантлив в шоуто за аматьори, Иван Кирков може да те добави в ускорената програма за подготовка на Комеди Клуба. Ако работиш над шегите си, имаш талант и се вписваш в екипа, си на път да станеш част от Комеди Клуб София. Професионалните комедианти с договор към Комеди Клуб София участват в шоутата в Зала 1 НДК, големите форуми и награди на клуба, подкастите и т.н.

Награди на Open Mic в The Comedy Club Sofia

Истинската награда за победителя на Open Mic е възможността да бъде част от Комеди Клуб семейството и да станеш професионален комедиант с договор към Комеди Клуб София. Това е дълъг и труден път, но всеки който е успял да го измине не би го заменил с нищо друго.

На всяко Open Mic шоу се раздават и различни предметни награди като тениски и друг вид мърч. На специални издания на аматорската вечер се раздават и парични награди на стойност 100 лв. А веднъж годишно Иван Кирков организира Open Mic шоу с награден фонд 1000 лв.

Николаос Цитиридис stand-up comedy Open Mic за първи път
Николаос Цитиридис печели Open Mic в Комеди Клуба през 2016та година

Истинската награда обаче е за тези, които искат да се пробват с кариера в сферата на стендъп комедията. Да изградиш кариера в Комеди Клуб София е най-голямата награда, която можеш да вземеш от шоуто ни Open Mic. Това е дълъг и труден път, но всеки който е успял да го измине не би го заменил с нищо друго.

петя кюпова печели опън майк комеди клуб софия
Петя Кюпова печели Open Mic вечер в Комеди Клуб София, 2016г.

Кои са резидентите на Комеди Клуб София?

Резидент на Комеди Клуб София е най-високата титла за комедиант в България. Към 2021, резиденти на Комеди Клуб София са: Иван Кирков, Николаос Цитиридис, Васил Ножаров, Ники Банков, Петя Кюпова, Филип, Христо Радоев, Сашо Деянски и Никола Тодороски. За да се превърнеш в резидент на Комеди Клуб София, трябва да докажеш таланта си, заслугите към стендъп комедията и Комеди Клуб София и да се отличиш от всички, които са се качвали на сцената на Комеди Клуб София с професионализъм.

Колко пари се печелят от stand-up comedy?

Ако мотивацията ти да се занимаваш със stand-up comedy са само парите, предполагам, че друго занимание, като например програмист е далеч по-лесно и печелившо. Ако обаче наистина имаш страст да бъдеш комедиант, то доброто заплащане идва с качествата и материала които натрупваш. Професионалните комедианти на Комеди Клуб София изкарват добри пари, но пътят до професионален комедиант е доста дълъг.

Лесно ли се става професионален комедиант в Комеди Клуб София?

Да станеш професионален стендъп комедиант в Комеди Клуба е една от най-трудните, но и най-сладки задачи. За това ти трябва постоянно да се доказваш като талантлив, лоялен и професионално гледащ на стендъп комедията човек. Влезеш ли в семейството на Комеди Клуба обаче, мога да се обзаложа, че ще знаеш, че всичко си е струвало.

Чакаме те на Open Mic и стискаме палци да бъдеш следващата звезда на Комеди Клуб София!

Награди за Stand-up comedy Комедиант на Годината

Комеди Клуб София организира ежегодни награди за stand-up comedy – Комедиант на Годината. През годините наградата е печелена от Иван Кирков, Васил Ножаров, Николаос Цитиридис, Ники Банков и други. Наградата е за принос в развитието на стендъп комедията през изминалата година.

stand-up comedy награди
Иван Кирков връчва наградата Комедиант на Годината 2019.

Как да стана комедиант?

Програма Open Mic в България

Подкаст

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*